2.06.2011

The Great Valley - Holiday, Holinight EP

Όλα κύλαγαν ήρεμα...πολύ ήρεμα.Έριχνε μια τελευταία ματιά σε κανα δυο αγαπημένα του Blogs ακούγοντας παράλληλα μια mixtape 60ίλα σε φάση τελείως,λίγο πριν το μεσημεριανό του ύπνο.Κρύωνε αλλά δεν ένιωθε και πολλά.Είναι αλήθεια ότι το καλό αλκοόλ σου μουδιάζει τα πόδια πιο πολύ από το κρύο.Σηκώθηκε απ'το μικρό του γραφειάκι,στάθηκε μπροστά στο καθρέφτη κ ψέλισε το όνομά του.Δεν είναι αλήθεια πως δε θυμόταν ποιος είναι-θα 'ταν μεγάλο ψέμα εξάλλου να πει κανείς πως η λήθη επισκέπτεται επιλεκτικά το καθένα μας-απλά ήθελε να διαπιστώσει πως ακόμα μπορεί να μιλάει χωρίς να ανοίγει τα χείλη,έτσι ακριβώς όπως του μάθανε ένα καλοκαίρι.



Είπε λοιπόν το όνομά του και αφού δεν είχε κάτι άλλο να πει, αποφάσισε να τη πέσει ακούγοντας παράλληλα ένα δισκάκι.
Το ταβάνι ξεμακραίνει.Αποφασίζει να σβήσει το τσιγάρο του και να γυρίσει στα πλάγια.Στα πλάγια είναι αλλιώς η αλήθεια.Είναι σχεδόν σα ψέμα.Ήξερε τα πάντα και είχε βάλει σε μια τάξη τη φάση του."Πιο πολύ κρυώνω,παρά βαριέμαι" σκέφτηκε.Και γαμώτο δεν είχε να παραπονεθεί για τίποτα.Ήταν όλα κομπλέ.
Το δωμάτιο πλήρως τακτοποιημένο,με σχέδιο και καθόλου φαντασία,έτσι που μπορούσες αν είχες τετράγωνη λογική να αγγίξεις τα πάντα με μια κίνηση.Αντικείμενα και μη...τα πάντα!Και μ' αυτή τη θλιβερή διαπίστωση αποκοιμήθηκε.
Μετά από μιάμιση περίπου ώρα πετάχτηκε ιδρωμένος βρίζοντας και τρέμοντας,όχι από το κρύο, πανικοβλημένος μέχρι βλακείας.Άναψε στα γρήγορα ένα τσιγάρο.Το δισκάκι που έβαλε πριν να κοιμηθεί παίζει ακόμα,ίσως για πολλοστή φορά.
Γιατί τρέμει;Γιατί είναι ιδρωμένος και μες το πανικό και πόσο θα κρατήσει αυτό;"Ρε λες να φταίνε αυτοί οι δαίμονες που ψελλίζουν σχεδόν ειρωνικά Lucky meee;",σκέφτηκε.Πήγε μέχρι το pc να φρεσκάρει τη μνήμη του.
'Ντάξει ρε γαμώτο,ήξερε τα πάντα,αλλά δεν ήξερε πως είναι να περπατάς γυμνός στην ομίχλη.Ούτε και να περπατάει ξυπόλητος στο δάσος με μια υπόνοια καταδίωξης από κάτι...άυλο(;)ήξερε...
Φαντάσματα!Φαντάσματα είναι η λέξη ρε!
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Έχουν περάσει καμιά δεκαριά μέρες (χώρια τα γαμημένα βράδια) κι ακόμα να συνέλθει.Κι ακόμα να μάθει καλά καλά αν χαίρεται που άκουσε αυτό το δισκάκι η όχι.
Bandcamp and "get it" Link


3 σχόλια:

kostas είπε...

h koilada einai poly vatheia kai an se roufhksei h anavash einai idiaitera dyskolh....kalo kouragio....

kostas είπε...

by the way...san to ekswfyllo tou EP thelw na ftiaksw ena background sthn vitrina tou magaziou tou nikou...les na kentrisei to endiaferon twn pelatwn??...h oxi???xaxaxaxax.....

Scary Rabbi είπε...

Χμ..Δεν είναι κακή ιδέα.Εγώ πάντως βρήκα τι θα βάλω στο τοίχο πάνω απ'το κρεββάτι μου.Αρκεί να το βρω κάπου σε καλύτερη ανάλυση.
Το κουράγιο είναι ωραία λέξη.Θένκς!
ΥΣ:Προσφέρουμε τσιπουράκι δίπλα στο τζάκι.Δε ξεκινάς προς τα δω;