3.10.2013

Lorelle Meets The Obsolete - Corruptible Faces (2013)

 Είχε πάντα την συνήθεια να αφήνει τα πράγματα στη μέση.Πρώτα ο μισογεμάτος νεροχύτης,μετά η μισοάδεια του ζωή.Τα μισοτελειωμένα διηγήματα που βρίσκονται θαμμένα σε κάποιο αρχείο του προσωπικού του υπολογιστή,καταδικασμένα σε θάνατο από την ώρα που «γεννήθηκαν».
 Είχε μια καρώ ελιά στο μέτωπο,σα σκακιέρα χαραγμένη με ένα είδος σφραγίδας,μια σχετική ανορεξία και μερικές πληγές στο εσωτερικό της μύτης του.
 Απόψε θα προσπαθήσει και πάλι να αλλάξει τη διαρρύθμιση στο σπίτι.Θα μετακινήσει το παλιό μπαούλο πίσω απ τη πόρτα - το σχέδιο είναι να μη μπορεί να την ανοίξει κανείς.
 Θα γυρίσει ανάποδα τον καναπέ στο σαλόνι και θα τοποθετήσει δίπλα του δυο πολυθρόνες,τη μία πάνω στην άλλη.
 Θα ανάψει ένα μισοτελειωμένο τσιγαριλίκι που ανακάλυψε τυχαία σε κάποιο τασάκι,ποιος ξέρει πόσες μέρες ξεχασμένο.Θα το καπνίσει όλο βγάζοντας τον καπνό απ τη μύτη.
 Μετά από λίγο θα τον καλέσει στο τηλέφωνο εκείνη.Θα τον ρωτήσει αν είναι καλά.Θα της πει «Όχι».Το ίδιο θα απαντήσει και κείνη στο ίδιο ακριβώς ερώτημα.Θα περάσει ώρα.Θα μιλάνε αλλά παράλληλα θα ασχολούνται και μ΄άλλα πράγματα.Εκείνος θα προσπαθεί να σηκώσει τη τηλεόραση απ το πάτωμα.Εκείνη να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα στη δική της TV.
 Θα περάσει κι άλλη ώρα και θα ΄χουν αφήσει στη μέση πολλές κουβέντες.Μέχρι που το τηλέφωνο θα κλείσει.
 «Σ΄αγαπώ».
 «Κι εγώ.Αν και στενεύουν πολύ τα περιθώρια...λιγοστεύουν οι λόγοι που πρέπει να το λέω».
 «Τι εννοείς»;
 «Καληνύχτα».
 Θα πει καληνύχτα.Θ΄αφήσει στη μέση μια ακόμη φάση.
 Το τσιγάρο τον κούρασε.Η τηλεόραση είναι ακόμη στο πάτωμα.Το πρωί πρέπει να ξυπνήσει.Έχει τόσα ακόμη μισά να κάνει.Πρέπει να ξαναβγεί απ το σπίτι.Πρέπει να παλέψει στα ίσια μήπως κι αποφύγει έναν ακόμη βιασμό.Τις καλές μέρες τη σκαπουλάρει.
 Αποφάσισε να γκουγκλάρει τη λέξη «Τρελός».
«Μισότρελος»;

ΥΓ:Η αντίφαση.Αυτός ο δίσκος αν και έχει περάσει κατά πολύ τις 20 ας πούμε ακροάσεις,δεν έπαιξε ποτέ μισός.Ίσως να ναι και το μόνο πράγμα που έκανε ολόκληρο σε τέτοιο μέγεθος,στη μέχρι τώρα διαδρομή του.


3 σχόλια:

Suicide Dots είπε...

Βρες τη λέξη:

Τ _ ί _ ο

αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Scary Rabbi είπε...

xAXaxAXaxAXaxAXAxA Παλιο Κωλοφεράτζα

Ανώνυμος είπε...

γάμησε...