12.05.2011

Peter Kernel - White Death & Black Heart


 Πιστεύεις στο punk;Κι αν ναι πόσο;Και τι σημαίνει πιστεύω;Θα βγαινα άραγε για καφέ με κείνη τη κοπελιά που κυνήγαγα στο Λύκειο αν αντί για Γενιά του Χάους της έγραφα μια κασέτα Peter Kernel;
 Ρε πούστη κάποια πράγματα στη ζωή έρχονται τελικά πολύ αργά.Και κάποια άλλα πολύ γρήγορα αλλά δεν έχει και τόσο σημασία αυτό.
 Εντάξει εδώ είμαστε και θα τα διαχειριστούμε όλα.Για την ακρίβεια μάλιστα το δισκάκι έχει κάνει ήδη το κύκλο του μια φορά και δηλώνω έτοιμος να απαντήσω σε όλη την πρώτη παράγραφο.Για να σας αποδείξω πως όλα στη ζωή έχουν τις απαντήσεις τους.Το είπε και η Λίτσα Πατέρα πρόσφατα για να μη λες ότι τσαμπουνάω μαλακίες.
 Λοιπόν οι απαντήσεις είναι:ναι,πολύ,τίποτα και όχι.
ΥΓ1:Ετοιμάζω καινούργιο σκηνικό.Θα χετε τη μοναδική ευκαιρία να
διαβάζεται από πρώτο χέρι μια νουβέλα που επιχειρώ να γράψω.Τα πειραματόζωα που θέλουν να επιχειρήσουν να διαβάζουν σελίδα - σελίδα αυτό το έκτρωμα θα ενημερωθούν άμεσα απ αυτό εδώ το blog (είναι να χεις αυτοπεποίθηση όταν ξεκινάς να κάνεις κάτι).
ΥΓ2:I 'LL DIE RITCH AT YOUR FUNERAL ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑ!





5 σχόλια:

edlorado είπε...

Δεν με ψήσανε αγαπητέ συνολικά και προσπάθησα! Πήγαινα μέχρι ένα σημείο και μετά τίποτα! Μου θύμησαν κάποια πράγματα και κάπως ξενέρωνα. Οστόσω τα 2 singles, τα Want you dirty, want you sweet, Organizing optimizing time και There's nothing left to laugh about λένε αρκεί αυτό ;(!)
Μ'αρεσε που έβαλες The Caretaker στη λίστα και Lumerians (δεν το περίμενα) κάποια θα τα τσεκάρω δεν τα ήξερα. Πάντως τους προώθησα! Take care!

Scary Rabbi είπε...

Οκ.Γούστα είναι αυτά μωρέ.Κατέβασα και τους white denim που μου πρότεινες.Δε πρόλαβα να το ακούσω.Είπες ότι "κινδυνεύουν" να βρεθούν στην αφάνεια (με δικά μου λόγια το λέω),προχτές στο μπλογκ του σκαρς.Ρε συ τους έχω δει νουμερο 4 στη λίστα του uncut ,νούμερο 46 στη λίστα του ρόλινγκ στόουν,νούμερο 6 στη λίστα του Mojo και νούμερο 37 στη λίστα του NME...άντε τυχερούλη.Οι φόβοι σου ανεπιβεβαίωτοι θα μείνουν.
Αν θες σε παρακαλώ άσε ένα email σα κόμμεντ και σβήστο μετά.Θα το δω εγώ στα ίνμποξ μου.
Να μαστε καλά :)

Scary Rabbi είπε...

Παραθέτω και το λίνκ με τις λίστες
http://www.jumpingfish.gr/music/news/2585

edlorado είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
edlorado είπε...

Το πήρες ;

http://blog.allmusic.com/2011/12/16/allmusics-favorite-indie-pop-and-rock-albums-of-2011/

Τα indie best απο allmusic blog