2.02.2012

Summer Twins - S/T (2012)

η Χαβάη στα 1960

 Το καλοκαίρι όπως θα θελε να το ζει δεν έχει πια ερημικές παραλίες.Έχει γυναίκες με μπικίνι,φίλους που κουβαλάνε δυνατά κοκτέιλς στο αριστερό και μονόφυλλα τσιγαριλίκια στο δεξί τους χέρι.
 Εκείνος χώνει τη πατούσα στην άμμο και ανασηκώνεται απ τη ξαπλώστρα του με κατεύθυνση τον Ωκεανό.Το κορμί του είναι μαύρο σα τη νύχτα γεγονός που κάνει τα μάτια του ακόμη πιο λαμπερά μες στο καταμεσήμερο.Σε λίγο θα βγει απ τη θάλασσα για να πιει από ένα ακόμα και να επιδοθεί σε τρελό "socializing" με τη ξανθιά που κρατάει ένα pina colada κι απολαμβάνει τη σκιά της καλαμωτής στο beach bar.
 Θα τη πλησιάσει και θα της ανάψει το τσιγάρο.Θα της μιλήσει για τα βράδια στη δυτική ακτή και θα της αφηγηθεί μερικές αστείες ιστορίες που θα τη κάνουν να φανερώσει την υπέροχη οδοντοστοιχία της αρκετές φορές.
 Εκείνη θα χαλαρώσει λίγο το φιόγκο που κρατάει το bikini στο λαιμό της αφήνοντας λίγο πιο ελεύθερο ακόμη το στήθος της.Και καθώς θα σουρουπώνει θα πειστεί να περάσει το βράδυ στη παραλία μαζί του.Όλο το βράδυ.Pina Colada,τσιγαράκια και Summer Twins ρε γαμώτο.










Δεν υπάρχουν σχόλια: