5.31.2013

Allah-Las & The Social End Products Live



Review θέλησες Scary Rabbi, review θα λάβεις. Αν και δεν είμαι το κατάλληλο άτομο γι αυτή τη δουλειά θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω στο κλίμα της βραδιάς.

Αρχικά, δεν έχω λόγια για το support group! Αναρωτιόμασταν μεταξύ μας κατά τη διάρκεια της συναυλίας μεταξύ σοβαρού κι αστείου, μήπως οι Soicial End Products (ναι αυτά τα παλικάρια που είχαν στη σύνθεση τους και μια κοπελιά στο μπάσο - αν είδα καλά) έπρεπε να εμφανιστούν στη σκηνή μέτα τους  Allah-Las. Απίστευτη ενέργεια απο τη μπάντα, απαραίτητη εμφάνιση 70-ίλα, κλίμα ψυχεδέλειας διάχυτο στην αίθουσα του θεάτρου και κόσμος να χορέυει δειλά δειλά.
Social End Products
Αν έχετε παρασυρθεί κι εσείς στο κύμα της νεοψυχεδέλειας που έχει ξεπροβάλλει, σας συνιστώ να ακούσετε τους Social End Products και δε θα χάσετε! Ιδού και το bandcamp τους.
 
Και περνάμε και στους  Allah-Las οι οποίοι μας μετέφεραν νοητά στο Καλιφορνέζικο τοπίο όπου μένουν και δημιουργούν α! και κάνουν surf όταν έχουν χρόνο. Πρώτη φορά στην Ελλάδα και ο ενθουσιασμός τους ήταν φανερός κατά τη διάρκεια του λάιβ! Το σετ τους κράτησε κάτι παραπάνω απο 1 ώρα, τραγούδησαν σχεδόν όλο τον δίσκο μάζι με κάποιες διασκευές αλλά και καινούργια τραγούδια που φαντάζομαι θα εμφανιστούν στο 2ο άλμπουμ τους! Ειλικρινά ένοιωσα ότι βρίσκομαι κι εγώ κάπου σε μια ηλιόλουστη παραλία της Καλιφόρνια έχοντας για soundtrack τους Allah-Las. Απλά εκπληκτικοί,δε θέλαμε να τελειώσει το λάιβ!!


Allah Las

Allah Las

Allah Las
    
Κατά τ'άλλα, το πάρτυ συνεχίστηκε σε κεντρικό μαγαζί της Πάτρας με τη συμμετοχή των  Allah-Las αλλά και των Social End Products με τους dj της βραδιάς να επιλέγουν groovy και 60'ς μουσικές. Ευχάριστο να βλέπεις τον κόσμο να χορέυει...αλλά και τους Allah-Las να μοιάζουν με ανέμελους τουρίστες σε νησί το καλοκάιρι,να μιλούν και να χορέυουν με όλο τον κόσμο! Παλικάρια απο τα λίγα τελικά! Μην τους χάσετε για κανέναν λόγο απόψε και αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονική!

Thank you guys for the amazing night!

                                       

Rabbi, ελπίζω να σε κάλυψα :p

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μωρε μήπως υπερβάλλεις λίγο;
Allah Las Βαρκελωνη που ειδα ηταν βαρετοι και Social End Products, εεεε, τα ιδια κ τα ιδια!

Να μου πεις, γουστα ειναι αυτα. Αλλα ξερω γω, πολυς λογος για το τιποτα μου φαινεται.

Νατασα

her/with/the/green/dress είπε...

Κοίτα, εγώ μια χαρά πέρασα,πάρα πολυ ωραία μη σου πώ..! Είναι καθαρά η εμπειρία μου στη συναυλία και τίποτα παραπάνω...Και Βαρκελώνη που τους είδαν κι άλλοι,περάσανε καταπληκτικά μου είπαν! Τώρα όπως λές κι εσύ,γούστα είναι αυτά ;)

Scary Rabbi είπε...

Θα μπορούσα να είχα έρθει γαμώτεν.Ωραίο κείμενο :)

her/with/the/green/dress είπε...

Ναι ρε Rabbi,θα μπορούσες γαμώτεν...Σούπερ θα περνάγαμε! :))))