3.27.2011

The Raveonettes - Raven in The Grave

 Τις περισσότερες φορές που σχεδιάζεις να γράψεις μια ιστορία,έστω κι αν είσαι πολύ σίγουρος για το που θέλεις να το πας, ξεφεύγεις.Θες ρε παιδί μου να μιλήσεις για τα ωραία της μάτια και γράφεις για τα ωραία της βυζιά.Ακόμα κι αν έχει περάσει καιρός που θεωρείς τα μάτια της πιο σημαντικά απ τα βυζιά της.Ντάξει ένα παράδειγμα έφερα ρε.
 Λοιπόν αν έχεις το μικρόβιο της συγγραφής τότε ξέρεις.Κι αν είσαι τόσο τυχερός και δεν έχεις αυτό το πρόβλημα σε θαυμάζω.Κι αν μπορείς να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου αρμονικά πάνω στο χαρτί έχεις και πάλι το σεβασμό μου.
 Πάνε χρόνια που έχω διαπιστώσει το παραπάνω γεγονός για τη πάρτι μου.Ήθελα πολύ να πιαστώ από κάπου και να το μοιραστώ μαζί σας.Το πρόβλημά μου ντε...Η αφορμή λοιπόν είναι αυτό το δισκάκι των Raveonettes.Γιατί αρχίζει κάπως...αλλού το πάει και εντελώς ανορθόδοξα σβήνει.Για μένα τουλάχιστον...

ΥΣ1 : Από τα φετινά δισκάκια που πρόλαβαν και έγιναν αγαπημένα.
ΥΣ2 : Και μερικά μπινελίκια για τη λογοκρισία (για να μη ξεχνιόμαστε). Πούτσα, Αρχίδι, Γαμήσι,Κωλοτρυπίδι και Παλιόπαιδο!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

me to usterografo2 to eftiakses kapws..vasika eixa arxisei na anhsuxw!nomiza oti hsoun arrwstos! :P

Scary Rabbi είπε...

hahahahaah!No worries.Είμαι ακόμα στο "σωστό δρόμο" (τον indie ας πούμε) χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

pantws to swsto einai : poutsa,arxidi,ksekwliarh,koute!alla kai o autosxediasmos mia xara! :P

Scary Rabbi είπε...

Έλα μη βρίζεις στο μπλογκάκι μου!Μπορεί κάποιοι καλοί αναγνώστες να ενοχλούνται.Είπαμε...στα μπλογκς δε βρίζουμε.Μόνο στη καθημερινή μας μιζέρια!

Ανώνυμος είπε...

prospathw na ginw oso indie s aksizei! a den s pa!etsi tha s milw apo dw kai pera! ;)

kostas είπε...

den kserw an ksekinhse kapws k teleiwse anorthodoksa..den mou perase diolou ap to myalo...alla vriskomai kyriakh apogeuma spiti me mia apisteuth varemara gia to otidhpote..akomh k na akousw mousikh..kontra sthn diathesh vazw to diskaki k den skefthka oute gia mia stigmh na to kleisw..synhltha!!den einai k ligo..eee???to xoun oi mpagases....

Scary Rabbi είπε...

Το χουν φίλος ναι...Έχουν γίνει αγαπημένοι μπορώ να πω πια...

Raggedy Man είπε...

Χμμμμμ... Εγώ βαρέθηκα βασικά... Μόνο το "Evil Seeds" μου είπε κάτι...

Scary Rabbi είπε...

Εμένα πάλι κλασσικά μου φαίνεται δισκάρα...χεχεχεχεχε