2.02.2012

Tennis - Young And Old (2012)


 Αναγνώστη μου,αν σε είχα εδώ μπροστά μου και πίναμε καφεδάκι δε ξέρω από που θα ξεκίναγα.Η αλήθεια είναι ότι μάλλον θα κάναμε μια πέρα για πέρα τυπική κουβέντα.Γιατί είναι η φάση έτσι.Λίγο η νέα δουλειά,λίγο το κρύο,λίγο το χθεσινό ξενύχτι...Έχει πέσει παγωμάρα στο μυαλό γενικότερα.
 Γαμώτο και πάνω που άρχιζα να ελπίζω ότι λειτουργεί ένα αρκετά μεγάλο μέρος του.Όχι διάνοια φάση.Αλίμονο.Απλά μέσα στη τόση σαπίλα που παίζει στον εγκέφαλό μου,νόμιζα πως βρήκα επιτέλους κάποια υγιή κύτταρα τελευταία.Τι να πεις;Ας πάω στα του δίσκου.

 Η μανία των Tennis να κυκλοφορούν καλοκαιρινό δισκάκι μες το καταχείμωνο συνεχίζεται.Και εξηγείται κάπως.Γράφουν το καλοκαίρι και δημοσιεύουν το χειμώνα.Σ αρέσει δε σ αρέσει...μ αρέσει ρε.Γιατί όμως δε μπορώ να πλάσω μια ιστοριούλα,να τους κάνω ένα review της προκοπής γαμώτο;
 Δε θέλω να πιστεύω πως οι Tennis δε με εμπνέουν με το Young and Old.Κάθε άλλο μωρέ.Μπορεί να μην έχει τη «δύναμη» και τα hits που είχε το περσινό Cape Dory αλλά μ αρέσει το ίδιο.Εντάξει μπορεί να τους κρίνω και με επιείκεια αλλά νομίζω ότι τόσο έχουν να προσφέρουν.Χαρούμενα τραγουδάκια που χαράζουν δίχως να το πάρεις γραμμή εκείνο το χαμόγελο της απάθειας κι αν θες και του έρωτα.Της καλής απάθειας και της γαμάτης πλευράς του έρωτα.
 Αααααα...μα ποιος με ρώταγε τις προάλλες ρε με τι μουσική καυλώνω;Με Tennis ρε συ....





8 σχόλια:

Raggedy Man είπε...

θέεεεελεις - να σε μάθω Τέννις. Θέεεελεις - Άσε μας ρε Ράμμπαϊ. Αηδία το δισκίον.

Scary Rabbi είπε...

@Tragedy Man με τι μουσική γκαϊυλώνετε εσείς οι εξ πάνκις ρε;
Δηλαδή τι περίμενες από τους Tennis;Κανά έπος ας πούμε;Ανέπτυξε τη σκέψη σου αγόρι μου λέγε πεςςςς
(καλοί και οι ποπ 1280.Αλλά αυτά είναι τα ρεμπέτικα.Θέλουμε και λίγο ελαφρολαϊκό μάνα μ)

spiral είπε...

στα έγραψα και στο fb: πιο φελλλλώρος, πεθαίνεις.

μ' αυτά γκαβλώνουν οι άντρες οι σωστοί οι πρόστυχοι: http://www.youtube.com/watch?v=FXT1oKrgq0o

Scary Rabbi είπε...

ΤΟΝ ΣΠΙΡΆΛΕ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΈΝΕΙΣ...

nat▼sja▪ είπε...

ΜΑ ΚΑΛΑ, ποια ανεμπνευστη μπαντα σκεφτεται ''Α, προβαρουμε, καλα παει, καιρος να βγαλουμε δισκο, ας βρουμε και ενα ονομα, θα μας πουμε TENNIS''....

Scary Rabbi είπε...

@Natasja : Ποιος σου είπε ότι θέλουμε "εμπνευσμένες μπάντες";Κουλτούρα κι έμπνευση τέλος.Η ζωή είναι στο μπουρνάζι!
Τώρα για το Τένις ένα άδικο το χετε.Έχει Wi ένας φίλος και παίζουμε ρακέτες με τα χειριστήρια,ακούγοντας Τένις.
Για να μη σου πω το καλοκαίρι στη παραλία τι γίνεται μόλις βγάζω το λαδωμένο μου κορμί στη πλαζ και παίζω ποζερορακέτες ακούγοντας και πάλι Τένις.
Ρε σοβαρά τώρα.Γιατί κράζετε;Μια σοβαρή δικαιολογία δεν έχω ακούσει.Κράζετε γιατί τους λένε Τένις και γιατί βγάλαν δισκάκι στα "χαζά".Ωραία...και;

Suicide Dots είπε...

Αφήστε το λαγό ήσυχο ρε..χαχα
Ο δίσκος πάσχει σε σχέση με τον προηγούμενο αλλά δεν έχει να λέει..
Παίζει και η φάση στα likes!
Θα τον ακούσουμε μαζί αγόρι μου, μη στεναχωριέσαι..χεχεχεχε

spiral είπε...

καλά, γκαβλωτικό δεν το λες με τίποτα, όμως τελικά το δισκάκι έχει μερικά πολύ καλά τραγούδια. η μαλακία είναι οτι το γαμάει η χαμηλή και εντελώς φλατ παραγωγή. επίσης, μ΄ άρεσε πολύ η φωνή της τύπας -έχει κάτι soulful πινελιές που μου πατάνε περίεργα κουμπάκια στο αυτί.

βασικά, χαίρομαι που επέμεινα να το ακούσω πάνω από δυο-τρεις φορές, γιατί στην πρώτη ακρόαση κι εμένα μου φάνηκε ψιλοάθλιο.