3.03.2012

Lorelle meets the Obsolete - On Welflare


 Παίζει να ναι δισκάκι του 2011 και να μη το πήρα γραμμή.Στο bandcamp τους αναφέρει ως released day την 24η Μαΐου της περσινής Άνοιξης.Μη με ρωτάς να σου πω περί τίνος πρόκειται.Το genre ήταν πάντα ένα θέμα για μένα.Αν μπορούσα να του κολλήσω μια ταμπέλα θα το ονόμαζα Lo-Fi ψυχεδέλεια.Για το πρώτο δεν είμαι και πολύ σίγουρος.Για το δεύτερο όμως το κόβω και το πετάω στα σκυλιά.
 Μαλακίες λέω ε;Και το νοιωθα.Δεν είναι δισκάκι αυτό για να ακούς με τέτοια λιακάδα.Αυτό θέλει υγρασία και σκοτεινό υπόγειο. Τσιγάρα,αλκοόλ ...τα πάντα όλα (
καιτακοάλατίποτα,παλιό;δεμπυράζει!).
 Κατά τ άλλα η φάση τσουλάει και δε τσουλάει.Μετέωρος μεταξύ κενού και αποβάθρας που λένε οι Αθηναίοι στο μετρό.Εν τω μεταξύ έγραψα και το νούμερο εννιά χτες<---(link!!!).Και το κανα μια κωλοτούμπα γιατί μου τη πέσανε ότι έχω καταντήσει πολύ χυδαίος και άλλοι μονοδιάστατος.Όχι δε είμαι καθόλου
μονοδιάστατος!Είμαι ένας σκύλος απ τη γκόλαση.Σα την αγάπη (άσχετο).Και η κόλαση στη θρι-ντι εκδοχή της ΓΑΜΑΕΙ!Και ναι έχω ορεξούλες. Τι θες να κάνω ρε;Σάββατο είναι γαμώτο!
ΥΓ:Μη με αναζητήσετε μεταξύ υμών στο live των Still Corners.Τα λεφτά που χω στη τσέπη μου δε φτάνουν ούτε για βενζίνη μέχρι το Μεσολόγγι.Καλά να περάσετε (ΜΟΥΝΙΑ).
ΥΓ2:Τόπος καταγωγής της μπάντας: Guadalajara - Mexico.Γάμησε;;;


1 σχόλιο:

Theorema είπε...

Γάμησε.
Ναι!