10.01.2011

I Hate you Just Kidding - Days Grow Longer

 Στον Ταοϊσμό λύνουν τα προβλήματά τους με το ζάρι.Υπάρχει μια διαδικασία που έχει να κάνει με το ιερό τους Βιβλίο.Ρίχνεις κάποιες ζαριές νομίζω και ανάλογα με το τι θα φέρεις βγάζεις κάποια στιχάκια απ αυτό.
 Υπάρχει η πεποίθηση ότι δε πρέπει να δοκιμάζεις Το Βιβλίο.Δηλαδή να μη κάνεις ερωτήσεις του τύπου "οι Radiohead θα ξαναβγάλουν δισκάκι της προκοπής η αυτό ήταν;".
 Το Βιβλίο μπορεί τη στιγμή που νομίζεις ότι σε απασχολεί κάτι να σου δώσει απάντηση σ αυτό που πραγματικά σε απασχολεί.Λίγο ψάξιμο θέλει,βαθιά μέσα μας.
 Όχι οι "I hate you blablabla" δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με το Ταοϊσμό.Αναφέρω όλα τα προηγούμενα γιατί το τελευταίο καιρό νόμιζα πως οι απαντήσεις που ψάχνω είναι όλες κρυμμένες στο πάνκ.Κι άκουσα πολλά δισκάκια.Παλιά καινούργια.Και τελικά ήρθε ο Psycho Soul,σχεδόν από το πουθενά κι άθελά του να μου δώσει την απάντηση...τις απαντήσεις.Κουρνιάζουν απροκάλυπτα στη φωλιά των "I hate you Just Kidding".
 Έχω μείνει μαλάκας σε σημείο "γιατί να μη τους πάρω γραμμή τόσο καιρό;",και αρχίζω πραγματικά να πιστεύω πως οι απαντήσεις που παίρνεις δεν είναι αλλ' αντ άλλων.Είναι οι απαντήσεις που χρειάζεσαι στο θέμα που πραγματικά σε καίει.Τα πράγματα στη ζωή έρχονται έτσι ώστε να σε αναγκάζουν να ψάχνεις το ερώτημα...η απάντηση είναι πάντα μπροστά σου.
 Σκατά.Θέλω να αγοράσω t-shirts και το δισκάκι αλλά δε παίζει ΜΙΑ!Γαμώ τα λεφτά τους εκεί έξω ρε πούστη...
 Ελπίζω να το αγαπήσεις και συ.
ΥΓ:Ποιος μαλάκας είπε ρε πως με λίγο κονιάκ πέφτει ο πυρετός,γιατί ψήνομαι ακόμα!Λες να φταίει που ήπια παραπάνω από λίγο;



4 σχόλια:

merlin είπε...

Πάρα πολύ καλό. Αν βρίσκαμε και το link...

Scary Rabbi είπε...

δε παίζει link πουθενά γαμώτο...

Nadsat Orange είπε...

thanks a lot man! this is o,ti prepei gia ena kuriakatiko apogeuma! makes me wanna drink some Remy Martin. Auto to koniak giatreuei ta panta akomi kai tin psyxi!!!perastikaaa <3

Scary Rabbi είπε...

Καλό το Remy Martin.Είχα τη πολυτέλεια να πιω κάμποσο φορ φρι αυτές τις μέρες.Αν και προτιμώ το Metaxa 5...
thx για τις ευχές!