2.04.2013

My Bloody Valentine - M B V (2013)


 Τηλεόραση δεν έχω.Δηλαδή έχω αλλά δε την ανοίγω ποτέ.Κυριολεκτικά ποτέ.Δε τη ξεσκονίζω καν.Βαρέθηκα να θυμώνω.Με κουράζει πολύ το iq του μέσου Ελληνάρα.Ρε μαλάκα,ο Αυτιάς είχε βγάλει το Ψωμιάδη για συνέντευξη και για τις επόμενες δύο η τρεις μέρες έπαιζε σε λούπα το ίδιο βίντεο σα να ήταν live.Δηλαδή ουσιαστικά συνομιλούσε με το βίντεο.Πάτα πάνω σ αυτό το λινκ να δεις αν δε με πιστεύεις.Αν και το ξέρεις ήδη.Υπάρχει κόσμος που τον παρακολουθεί ακόμη.Κι αυτό το ξέρεις.Παράνοια έτσι;Αν έπαιζε γκάλοπ με την υποθετική ερώτηση «θα παρακολουθούσατε ποτέ ένα πρόγραμμα στη τηλεόραση αν διαπιστώνατε ότι το κεντρικό πρόσωπο σας δουλεύει παίζοντας με τη νοημοσύνη σας;» η απάντηση θα ήταν όχι.Ρίαλ λάιφ όμως συνεχίζει να έχει το ίδιο φανατικό κοινό και την ίδια θέση στις καθημερινές συζητήσεις (από καφενείο μέχρι παντού).
 Τις προάλλες ένα (γαμάτο) μπλογκ πέταξε μια τρολιά(άθλια λέξη OK).Ότι ο Αλ Σαούντ η κάποιος Άραβας τέλος πάντων,θα επενδύσει στη Γκιόνα δημιουργώντας ένα υπερσύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο,το καλύτερο της Ευρώπης.Έτρεξε ο Αντένας και το έκανε είδηση.Να το λινκ από τη μούφα δημοσίευση και να και το άλλο από το ρεπορτάζ αν δε πιστεύεις.Κάποιοι συνεχίζουν να βλέπουν ειδήσεις στον Αντένα.
 Αλλά δεν είναι αυτό που με φρικάρει.Εξάλλου πάντα έτσι ήταν με τη τηλεόραση.Από τότε που τη θυμάμαι,καθοδηγεί συνειδήσεις,υπονομεύει την αλήθεια,δημιουργεί υποκουλτούρα,αδειάζει το μυαλό,συντηρεί και καλλιεργεί το συντηρητισμό,ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.
 Αυτό που με στέλνει στο διάολο είναι η στάση μας σήμερα.Η ανεκτικότητα μας απέναντι σε φαινόμενα όπως ο ρατσισμός,η καταστολή και η βία.Αναφέρομαι στα ψιλά γράμματα δολοφονίας μεταναστών,στο ξύλο και τα δακρυγόνα του όποιου τολμάει να σηκώσει κεφάλι,στο κουκούλωμα του ξυλοδαρμού τεσσάρων εικοσάχρονων,στο βάπτισμά τους με τη λέξη «τρομοκράτες»,στη μετατροπή της λέξης Νεοναζί σε «Έλληνες Εθνικιστές»,στην ειρωνική διάθεση των ρεπορτάζ με τίτλο «...επαναστάτες».
 Απαξιώνεται η λέξη Επανάσταση και στολίζεται η λέξη φασισμός.ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
 Δε μπορώ να παίξω υπό αυτές τις συνθήκες.Είναι πολύ unfair η όλη φάση.Γιατί ρε κουφάλες δεν είμαι Έλληνας Εθνικιστής,δε ψήφισα ποτέ μου ΠΑΣΟΚΟΝΔ,δε μου φταίει κανένας Πακιστανός,δε πιστεύω σε κανένα λάβαρο που στο όνομά του χύθηκαν ποτάμια αίμα,δε γουστάρω τα λεφτά σας,δε γουστάρω τη κοροϊδία σας,το να μη σέβεστε την ανάγκη μου να ζήσω.Γιατί είναι ανάγκη η ζωή ρε πουτάνες.Είναι αγαθό και είναι αυτονόητο.Ακόμη κι αν μου ζήταγες να παλέψω για να τη κερδίσω θα το κανα.Αλλά να υπάρχει και ένα fair play.Θα γαμούσα τότε.
 Και κάτι τελευταίο.Ο μόνος χώρος που το σύστημα κυνηγάει είναι ο αντιεξουσιαστικός.Το τρανότερο παράδειγμα είναι το κυνήγι μαγισσών στην ιστορία με τις καταλήψεις.Κι αυτό γιατί μόνο σ αυτό το χώρο υπάρχει αγνότητα.Μόνο εκεί απουσιάζουν η σαπίλα και οι σκατένιες ψυχές.Μόνο όταν κάνει κουμάντο ο άνθρωπος για τον άνθρωπο υπάρχει ανιδιοτέλεια.Παντού αλλού,το μόνο που παίζει είναι εκμετάλλευση.Σε μπέρδεψα ε;Μπορεί να μη καταφέρω ποτέ να ξεμπερδέψω το μυαλό μου,Πονάει σχετικά νωρίς όταν πέφτω στο λάκκο με τα φίδια και μπλοκάρει.
 Θα μπορούσα να γράψω σε έτσι φάση με τις ώρες.Όμως αυτό δε θα αλλάξει το κόσμο.Δεν έχω επιλογή ρε,αλήθεια δεν έχω.Δηλαδή έχω μία.Να παρατήσω όλα όσα με παράτησαν και να τη κάνω.Αλλά αυτή δεν είναι λύση.
 Θα βγω για καμιά μπύρα.Ας μην είναι ούτε αυτό λύση.
 Δε σας αγαπάω.Σας λατρεύω.
 Ε!Για σένα που προβληματίστηκες κάπως το λέω ρε...ααα να,χαμογελάς!Μ αρέσεις.Πάρε κι από μένα ένα :)
ΥΓ:Μη μου πεις ότι περίμενες να σου κάνω ριβιού για τους MVB την ώρα που το σύμπαν τον παίρνει...

9 σχόλια:

Suicide Dots είπε...

Μαλάκα δεν είχα ιδέα για τον τραγικότατο Αυτιά. Ποινή γι'αυτό δεν υπάρχει δηλαδή ρε? Γαμησέ τα ρε, η ελευθερία και το δίκαιο δεν είναι πολίτες αυτής της χώρας. Έχουν απελαθεί και διωχθεί σαν τρομοκράτες..

scar είπε...

Μακάρι να ήμουν εκεί να πηγαίναμε μαζί για μπύρες και να πίναμε μέχρι να νιώσουμε πως περπατάμε στη σελήνη...μακρυά από αυτό το πλανήτη...

το κείμενο πανέμορφο ρε...

the truant είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=L2H7tPnO3R0
αυτό.
υ.γ. και μια μικρή ένσταση.
δυστυχώς υπάρχουν σκατένιες ψυχές και στον αντιεξουσιαστικό χώρο.μπορώ να δεχτώ για χάρη δική σου και άλλων φίλων ότι είναι λιγότερες αναλογικά με άλλους όμορους χώρους( και αναφέρομαι μόνο σε αυτούς γιατί αποκεί ξέρουμε...) αλλά δυστυχώς υπάρχουν.

Scary Rabbi είπε...

@SD:Δε τον έκραξε κανένας.Κι όμως.
@Scar:Μακάρι όταν κάποτε βρεθούμε να πίνουμε για να γιορτάσουμε κι όχι για να δραπετεύσουμε.Μακάρι να αλλάξει η φάση.
@Truant:Θα μπορούσαμε να μιλάμε με τις ώρες γι αυτό.Είναι από τις συζητήσεις που γίνονται από νωρίς το απόγευμα ως και τις πρώτες πρωινές ώρες.Συνήθως αποχωρούν όλοι πιωμένοι και ευχαριστημένοι.
Το άσμα τα είπε όλα.

Scary Rabbi είπε...

Επίσης έχω μείνει ακόμη με την απορία.Τις φάτσες και τα ονόματα των μπάτσων που πουλούσαν πρέζα και συνελήφθησαν θα τα μάθουμε ποτέ;

the truant είπε...

έχω ακριβώς την ίδια απορία.
τα υπόλοιπα θα τα πούμε με μπύρες.

fantasmenios είπε...

σοφός truant σωστός Scary. Θέλω και εγώ μπύρες

JR είπε...

Δημοσιογράφοι,πολιτικοί,εμείς,πραγματικά τα πάντα βρωμάνε στον πλανήτη απ'την κορφή μέχρι τα νύχια.Και βρωμάνε τόσο ώστε να προστατεύουν την υπάρχουσα κωλοκατάσταση.Μέσα σ'αυτή τη σαπίλα τα πιτσιρίκια που διάλεξαν να πάρουν τα όπλα και να βάλουν γκάζια σε σπίτια πολιτικών,αντί να να μαλακίζονται στα μπουζούκια και τις τηλεοράσεις για το υπόλοιπο της ζωής τους,φαίνονται σαν οι μόνοι που μπορούν να κάνουν κάτι πρωτού πεθάνουν,σε αντίθεση με μας.

JR είπε...

(τον λόγο που σχολίασα ξέχασα ο μαλάκας!πολλά μπράβο για το κείμενό σου φίλε)