2.19.2013

Veronica Falls - Waiting for Something to Happen (2013)

 Είχα καιρό να περάσω ώρα μπροστά στο καθρέφτη.Βασικά δεν είμαι ο τύπος που γουστάρει να βλέπει τη φάτσα του μάλλον γι αυτό.Πριν ώρα,σηκώθηκα ως το νιπτήρα.Έχω βγάλει άσπρες τρίχες και στα μούσια.Νταξ αυτό το ΄ξερα.Αλλά είναι αλλιώς να το συνειδητοποιείς.
 Πήρα το ψαλίδι και προσπάθησα να καλλωπίσω την όλη φάση με την άθλια μάπα μου.Όχι δεν έκανα χαρακίρι.Έκοψα λίγο το μούσι.Τις άσπρες τρίχες τις άφησα να μου θυμίζουν ότι μέρα τη μέρα τα πράγματα αλλάζουν.Έκοψα κάτι εκνευριστικές που γύριζαν προς τα πάνω και μ έκαναν να μοιάζω με γατάκι.Έκοψα και κάτι τούφες απ τα μαλλιά μου.Για όσο καιρό έχω ακόμη μαλλιά αποφάσισα να τα περιποιούμαι.
 Λογικά θα πρεπε να νιώθω πιο όμορφος η πιο όμορφα.Δε συνέβη τίποτα από τα δύο.Πολύς χρόνος και πολύ προσπάθεια για το τίποτα.
 Ξέρει κανείς πως φεύγουν οι μαύροι κύκλοι;Νττττααχχχχ...βασικά μη μου πεις.Δε θέλω να διώξω τους μαύρους κύκλους.Κατά κάποιο τρόπο τους βρίσκω συμπαθητικούς.Δε γαμιέται...
 Αυτά έκανα αφότου γύρισα σπίτι.Α!Και άκουσα έναν πολύ όμορφο indie δίσκο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι μαύροι κύκλοι είναι αποτέλεσμα της εκτεταμένης χρήσης...για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις :

-φέτες κρύας πατάτας
-κρύα σακουλάκια από τσάι
-παγωμένα κουταλάκια του γλυκού
-αμυγδαλέλαιο

AirbagSt είπε...

Ή να πάρεις άι πάτσιζ από την απιβίτα! :Ρ Τόσο απλό!

Scary Rabbi είπε...

@scarsbruises Πατάτα;Και τι είναι τα μάτια μου ρε;ΤΙΓΑΝΙ;;; χαχαχαχαχ
@Airbag Ε άντε ντε τι το χουμε το κονέ σε κοτζάμ απιβίτα;