9.19.2011

Jacuzzi Boys - Glazin'

Εσείς;Χορεύετε;
 Ο χορός είναι ωραίο πράγμα.Από τις πρωτόγονες κοινωνίες μέχρι σήμερα,οι άνθρωποι ένιωσαν την ανάγκη να εκφραστούν λικνίζοντας ή και αν θέλεις χτυπώντας ρυθμικά το κορμί τους.
 Το 2011 λοιπόν μπορείς λοιπόν να ασχοληθείς με τη σάλσα,το ταγκό,το βαλς η το ζεϊμπέκικο,το καλαματιανό,το τσάμικο...
 Είναι ανάγκη να έχεις κάποια παιδεία για να χορέψεις;Εξαρτάται...Αν είσαι σε φάση "κατάπια παλούκι" η ακόμη χειρότερα αν κάποιος από σας πάσχει από τον ιό του χιμπατζή (το καταλαβαίνεις από το τρόπο που σε κοιτάνε οι γύρω σου),μάλλον έχεις θέμα.Στη πρώτη περίπτωση κρατάς πάντα ένα Cardhu με δύο πάγους και κουνάς το κεφάλι και μόνο αυτό μπρος πίσω.Ε παίζει και να χαζεύεις τα μουνάκια στην απέναντι γωνία αλλά νομίζω δεν έχεις τύχη.Πολύ αντικαυλέ στήσιμο ρε.
 Κι ερχόμαστε και στη δεύτερη περίπτωση.Πηδάς ταυτόχρονα με τα δύο πόδια και κουνάς το κεφάλι πάνω κάτω.Τα χέρια είναι στη στάση που έβγαινε ο μακαρίτης ο Αντρέας στο μπαλκόνι και χαιρέταγε το λαό του.Περιμένεις αναγνώριση.Κάτι τύποι σε κοιτάνε.Γουστάρεις...εκείνοι πάλι προσπαθούν να καταλάβουν αν είσαι χιμπατζής ή κατσίκι.Γαμώ...
 Λοιπόν γλύκιες ακούστε.Από δω και πέρα σε clubs και λοιπά χορευτάδικα θα χορεύετε όμορφα.Είναι αντιαισθητικό ρε,πως να το κάνουμε;Τόσες σχολές χορού υπάρχουν.Δώστε κανα φράγκο να γίνει δουλειά.Παρτάκηδες.Οι αγοράστε από το telemarketing κάνα dvd αυτομάθησης.Κατεβάστε από το ίντερνετ.Μάθατε και το download τώρα ξέρω γω.Βλαχάρες!Τζαμπατζήδες...
ΥΣ:Πλάκα κάνω εννοείται.Χορέψτε ρε γιατί χανόμαστε.Χορέψτε μ ένα ξένο,μ ένα φίλο,μόνοι σας...Ξεκινήστε μ αυτό εδώ το δισκάκι (για το ξεψάρωμα).



2 σχόλια:

Nadsat Orange είπε...

tha rixo 2-3 pirouetes prin pao gia ypno, akougontas malista auto diskaki!!! poly m'arese!!!

Scary Rabbi είπε...

Χαίρομαι που σ άρεσε.Κάνε και ένα σπαγγάτο για τη ποζεριά :)