8.31.2011

Miles Kane - Colour Of The Trap (2011)

 Σάββατο βράδυ στριμωγμένος σ ένα μαγαζάκι στο Γκάζι (συμπαθάτε με αν έχουν αλλάξει τα στέκια,δε ξέρω).Πίνεις τη 3η αποψινή σου μπόμπα.Η σερβιτόρα σε κοιτάει
με κείνο το βλέμμα το λάγνο,ξέρεις.Την έχεις τσεκάρει και συ από ώρα.Η παρέα σ έχει πάρει γραμμή κι αρχίζει να σε πικάρει με φράσεις "μαλάκα δεν είναι για τα μούτρα σου","εμένα κοιτάζει" και τέτοια.
 Της κάνεις νόημα,τσαντίζεσαι με το μαλάκα που τη χουφτώνει καθώς έρχεται προς το μέρος σου,αλλά παίζει απίστευτο στριμωξίδι και δε σε παίρνει για μανούρες.Είναι κι αυτό το tattoo που κοσμεί το γυμνασμένο του μπράτσο και γράφει evol, που σε φρενάρει από το να του σπάσεις τα μούτρα.
-Τι να σου φέρω;
-Άλλο ένα...
Κάνει να φύγει...
-Να σου πω
-Έλα μου
Είσαι έτοιμος να το πεις.Η παρέα παρακολουθεί αδιάκριτα όμως και ο τρόπος που η κοπελιά ρίχνει πια τα μάτια της πάνω σου (σχεδόν αδιάφορα) σε κάνουν να σκεφτείς πως παίζει όντως να κοίταγε αλλού πιο πριν.
-Σ ακούω,πες μου
-Χωρίς πάγο
-Τι;
-Το ποτό λέω.Μη βάλεις πάγο.
 Καθώς απομακρύνεται δαγκώνεις τα χείλη σου και μουντζώνεις με κάποιο τρόπο που δε φαίνεται τον εαυτό σου.Η παρέα γελάει.Και συ ξέρεις.Έκανες τη κότα δυο φορές σε λίγα δευτερόλεπτα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: